Unggah Foto | Wanita Telanjang - Wanita Telanjang - Foto Amatir [TOP 10 2021]

Olá,

Deleng cara ngunggah foto lan video menyang Wanita Wuda 19.
Butuh sawetara dina supaya foto bisa mlebu ing situs kasebut.

Coba priksa sarat foto:

Ketik Judhul, teks lan email kontak (yen sampeyan pengin). Lebokake email kontak ing email yen sampeyan seneng, nanging ora nate judhul. Deleng conto ing ngisor iki:

Judhul: sapasang tambang

Teks: Kita minangka pasangan saka deso MG, dheweke 27 taun 22. Kita pengin ijolan foto karo pasangan, email: [email dilindhungi]

Sampeyan ora kudu diwenehi merek nganggo situs liyane;
Foto kasebut kudu ndhelikake pasuryan, aku duwe masalah karo wong sing wis diidentifikasi ing situs kasebut. Foto sing katon pasuryan Ora bakal diterbitake!
Minimal 10 foto lan 20 maksimal, yen sampeyan ora duwe pisah foto sing paling apik lan ngirim 1 email saben minggu kanthi saben galeri lan teks sing bakal diterbitake, luwih becik kanthi cara iki.
ORA kudune cilik banget (kurang saka 500 × 500), saenane luwih saka 600 × 600 lan kurang saka 1024 × 1024. Aja ngirim foto kanthi ukuran raksasa, output langsung saka kamera utawa ponsel sampeyan. Sampeyan alon kanggo ngirim, supaya aku nampa banjur proses ing kene sadurunge diterbitake;
Kirim foto kanthi macem-macem supaya ora katon padha;
Format JPG, mesthi!
Foto sing ora memenuhi rekomendasi kasebut bisa uga diwiwiti, nanging bakal luwih suwe dikirim ing situs kasebut.
ORA Aja ngirim foto bocah cilik, sapa sing ngirim foto ilegal bakal dikirim data lan email menyang panguwasa sing kompeten!

Ing video, sampeyan uga bisa ngirim liwat email utawa upload menyang RapidShare, FileSonic utawa layanan liyane banjur kirimake alamat video lan judhul sing dikarepake.

Kirim menyang: [email dilindhungi]

Kontak

Situs web, Iklan / Iklan lan Galeri
Tanggung jawab: Fabio
E-mail: [email dilindhungi]

Panelusuran Anyar ing wadon wuda :

#Pengawal SP #pus panas #kucing #bokong #Dread panas #foto wanita wuda #film porno #Foto porno #Foto Pus #Gambar Bocah-bocah wadon #Gif Kelamin #wanita masturbasi #Enom wuda #mudo enom #Porno #porno Brasil #Video Seks #xnxxx #xvideos



WANITA WUJUD   - KONTAK - PRIVASI - PETA SITUS

Blog kasebut wadon wuda Ngenteni Bali Sampeyan!

kita nindakake wadon wuda, sampeyan seneng karo akses sampeyan, muga-muga saka njero ati manawa sampeyan wis wareg karo konten sing ana ing situs web, kita mesthi ngupayakake supaya bisa maca, lan menehi pengalaman sing paling apik, yen sampeyan duwe saran bisa nambah, utawa pengin ngirim konten eksklusif sampeyan, ketik kontak karo kita, KLIK ING KENE!

Muga-muga sampeyan bisa bali maneh, lan eling, wiwit wektu kasebut sampeyan kalebu bagean saka kulawarga gedhe, rangkul lan pamitan!


© © 2021 - Wanita Telanjang - Wanita Telanjang - Foto Amatir [TOP 10 2021]